Pedicurepraktijk Ruiterlijke Voetverzorging

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Marga de Ruiter, gediplomeerd medisch pedicure sinds 2001 en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Mijn praktijk bevind zich in Gezondheidscentrum 't Rond in Woudrichem op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

Graag tot ziens in mijn praktijk
 

20230619_131948

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. Het lijkt allemaal zo gewoon totdat u te maken krijgt met ongemakken zoals eelt, likdoorns of ingroeiende nagels. Maar ook aandoeningen als reuma of diabetes kunnen gevolgen hebben voor uw voeten. Problemen aan de voeten kunnen ook gevolgen hebben voor het hele bewegingsapparaat als knieën, heupen, nek of rug. Vergeet uw voeten dus niet.. Behandel ze goed, ga naar Provoet!  Onder bepaalde voorwaarden bij diabetes of reuma wordt de pedicurebehandeling vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

 

 

 

In de praktijk bevindt zich een comfortabele behandelstoel die zowel voor uw als mijn comfort versteld kan worden. 

20230619_132418

 

 

De praktijk is gevestigd aan 't Rond nr. 1 in Woudrichem. In het gebouw van Bazalt wonen zijn op de begane grond meerdere diciplines gevestigd. Naast mijjzelf als medisch pedicure vind u er de fysiotherapiepraktijk, logopedie en ceasar oefentherapie. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

IMG-20190120-WA0229

U kunt bij mij uw teennagels laten lakken, apart of aansluitend aan uw voetbehandeling. Ik werk met nagellak van OPI, een gerenomeerd merk dat lang  blijft zitten en haar mooie glans behoudt. Elk voorjaar de nieuwste kleurtjes aansluitend op de modekleuren. Ik werk met 2 types lak.  Infinity Shine, een gellak die niet met een UV-lamp uitgehard wordt en die u zelf met een remover kunt verwijderen. Of Nature Strong, een lak op natuurlijke basis. Wel even slippers meenemen ivm het uitharden van de lak.

20230619_132147